RC Raceway

Lista Gare

Benvenuto, Ospite
Nome utente: Password: Ricordami

ARGOMENTO: nike air max 90 heren

nike air max 90 heren 6 Anni 2 Mesi fa #2886

ÿþHet grootste deel van nike air huarache kopen het bovenwerk van de schoen is gemaakt van neopreen met suède overlays in het zwart, terwijl de gebreide teenendoos in grijs is gemarkeerd. Een zwart / grijze rubberen hielkooi, lichtgrijze tussenzool en zwarte buitenzool completeren het ontwerp helemaal. Kijk voor deze colorway van de Nike Air Huarache bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online. Bezoek onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017 hub-pagina nu voor de nieuwste release-informatie van de schoen en de nieuwste updates en afbeeldingen. De Nike Kobe A.D. NXT daalt in universiteitsrood vanwege de nieuwste versie van Kobe Bryant's kenmerkende basketbalschoen voor na het pensioen. De lichtgewicht Flyknit-stof van de schoen die je voet als een sok omwikkelt, is simpelweg bedekt met de felle tint, die ook wordt benadrukt door het bijpassende aanpasbare tuimel-systeem dat je voet veilig vergrendelt.

Dit is een schoon paar Uptowns waarmee je elke dag gemakkelijk kunt rocken. Zoek naar deze colorway om in de nabije toekomst bij geselecteerde Nike-winkels te landen. Onlangs te zien in een levendig mineraal geel, de NikeLab 07 KMTR nu oppervlakken in een rijke Bordeaux-kleuroptie. Gemarkeerd met de instapconstructie met magnetisch bevestigde riemen en een schakelsysteem dat nike air huarache zwart het gemakkelijk maakt om snel in en uit de schoen te stappen, komt deze Bordeaux-colorway uit in een bovenwerk van nylon met donkergrijs op de tussenzool en cobblestone op de buitenzool . Bekijk dit onorthodoxe silhouet van NikeLab hierboven en houd het vergrendeld op Kicks On Fire voor een releasedatum. Hierboven vindt u het NikeLab 07 KMTR.

Afwerking is een 180 ° Air Sole-eenheid in nike air max 90 essential de hiel voor die stuitering. Je kunt de Nike Air Max2 CB 94 Low nu in Gym Red bij geselecteerde Nike-accounts kopen voor $ 140. Een van de meest gewilde kleuren van de Nike Air Foamposite One komt aan het einde van de maand terug met de introductie van de Eggplant colorway. Het klassieke Nike Basketball-silhouet is bedekt met Varsity Purple door het hele schuimrubberen bovenwerk met contrasterende zwart op de tong, veters, ooglid, hiel en voering. Er is meer paars toegevoegd aan het 1 Cent-logo op de hiel en tong, de Swoosh bij de teen en op het lipje van de hiel. Een zwarte koolstofvezelplaat en een ijzige blauwe doorschijnende buitenzool completeren het uiterlijk van dit klassieke paar schuimen.

Een andere nieuwe colorway van exclusieve Nike Air nike air max 90 dames Max Thea van de vrouw is beschikbaar deze zomer en het komt in de vorm van donker stucwerk. De schoen heeft een olijftint over de premium make-up van leer met meshaccenten voor ademend vermogen en is gedetailleerd met tonale swooshes, veters en hieltrekkoorden. Een schone rubberen zool met zeilzool completeert de eenvoudige tweekleurige look helemaal. Kijk voor de Nike Air Max Thea Premium Dark Stucco bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online. Bezoek onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017 hub-pagina nu voor de nieuwste release-informatie van de schoen en de nieuwste updates en afbeeldingen. De Nike Internationalist laat deze zomer een ander exclusief thema voor vrouwen vallen in de vorm van taupe grey / armory navy.

De schoen heeft een bovenlaag van wit materiaal voor zijn onderlagen en lichtblauwe suède overlays, en is ook gedetailleerd met navy accenten op de swooshes aan de zijkanten en de branding op het hiellipje. Een witte tussenzool en gom buitenzool completeert de look helemaal. Kijk voor deze damescolour van Nike Internationalist bij bepaalde Nike-winkels en vandaag online. Bezoek onze Nike Air Foamposite One Eggplant 2017 hub-pagina nu voor de nieuwste release-informatie van de schoen en de nieuwste updates en afbeeldingen. De Nike Air Max 90 van de dames krijgt deze zomer een andere exclusieve colorway in de vorm van silt rood / stardust. De traditionele hardloper beschikt ook over een eersteklas constructie met volledig leer dat is bedekt met de zachtroze tint.

Je kunt nu je paar bij geselecteerde Nike-accounts pakken voor een adviesprijs van $ 160. Onthuld afgelopen weekend, hier is nog een blik op de allereerste vrouwelijke exclusieve colorway van het model, de Nike Air Foamposite One Shine. Zoals eerder vermeld, is de Nike Air nike air max 90 heren Foamposite One Shine een onderdeel van de aankomende "Shine" -collectie van Nike. Kiezen voor een gedurfde afwerking, de schoen wordt geleverd met een iriserende groene schuim-shell bovenste geaccentueerd door de zwarte op de koolstofvezel op de schacht plaat en de blauwe doorschijnende buitenzool. De iriserende afwerking is ook te zien op de oogleden en treklipjes, wat resulteert in een nog brutaler uiterlijk dan normaal. De Nike Air Foamposite One Shine (officiële colorway vermeld als Dark Stucco / Dark Stucco-Black) zal tijdens de feestdagen van dit jaar worden uitgebracht voor de adviesprijs van $ 230. Wie wil er een paar copiëren?
L\'Amministratore ha disattivato l\'accesso in scrittura al pubblico.
Tempo creazione pagina: 0.310 secondi

©2014 RC ZONE ASD | P.Iva 03323541205
Via Romita, 2/15 - 40128 Bologna - ITALY
GPS 44º31'37.10"N 11º22'08.34"E